Hartelijk dank voor uw stem en steun tijdens de Rabobank Clubactie. Dankzij deze clubactie en uw stem kregen wij deze belangrijke steun in onze rug. Dit helpt en steunt ons om ons noodzakelijke werk voort te zetten. Heel hartelijk dank, ook aan Rabobank Amerstreek!

  

Weekblad 't Carillon 13-06-2018, pagina 13.
Klik op de foto om naar het artikel te gaan.


3 maart 2018, Made: Dr. Drs. Els A. Noorlander - Psychiater, gespecialiseerd in de verslavingszorg, gaf wederom en heel bijzondere lezing op uitnodiging van Moedige Moeders Drimmelen. Klik op de foto voor het hele artikel en scroll dan naar Pagina 8!De Langstraat, Geertruidenberg 19-10-2017 pagina 7


Hartelijk dank aan de stemmers van de Rabobank Clubkas Campagne 2017 


Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op 11 mei jl. is door Ivonne van Oorschot van Rabobank Amerstreek een cheque uitgereikt van de Rabobank Clubkas Campagne 2017. Dit heeft Moedige Moeders Drimmelen het fantástische bedrag van € 418,88 opgeleverd. Hierbij iedereen hartelijk bedankt voor de aan ons uitgebrachte stem(men). Ook danken wij de Rabobank Amerstreek voor dit geweldige initiatief waardoor veel verenigingen, clubs en stichtingen een mooi steuntje in de rug krijgen!  Nogmaals bedankt!!!

Maart 2018, artikel in BNdeStem Oosterhout. Klik op foto om naar het artikel te gaan.Groen Drimmelen doneert - weer een geweldige steun in de rug!

15 mei 2017 'De leden van politieke partij Groen Drimmelen maakt jaarlijks in haar ledenvergadering van maart een keuze voor een goed doel.

Dit jaar, 2017,  hebben de leden van Groen Drimmelen gekozen voor de stichting Moedige Moeders Drimmelen. Binnenkort zal op uw rekening € 150 namens Groen Drimmelen worden bijgeschreven. Wij gaan er van uit dat de gelden zullen bijdragen uw doelen te realiseren.' Wij zijn Groen Drimmelen zeer dankbaar!!!


De Telegraaf 7 januari 2017

Moedige Moeders Nederland startte een drugsmanifest. Steun ons in de strijd tegen het legaliseren van drugs en teken de petitie op 

http://www.moedigemoeders-nederland.nl/petitie/

´t Carillon 26 januari 2017 pagina 15

25 januari 2017

Wij ontvingen een donatie van € 250 van Vriendenclub
12X Raak!


Klik op het logo voor de zendtijd in Hart van Nederland op  8 januari 2017.
Bep Kuijsters overhandigt Wethouder Kevin van Oort een exemplaar van het boek 'Dagboek van een drugsdode'.

Hier vindt u het verslag van deze lezing in het weeklad 't Carillon van 21-04-2016 (pagina 21), met o.a.:

'Je hebt presentaties en presentaties, maar die van Els Noorlander is top. Knikkebollen komt niet voor bij deze autoriteit op verslavingsgebied. Zij laat een volle zaal (ruim tachtig personen) in het hoofd kijken van een verslaafde..."

2015: Moedige Moeders wordt Stichting
 

V.l.n.r. Penningmeester Annelies Koolen, Voorzitter Bep Kuijsters, Mr. F.F. van Meerwijk en secretaris Joke Wijker

Hartelijk dank Lions Club Fuse Carwashers voor dit prachtige gebaar en dito opbrengst van € 323,19! (Foto brengt u naar krant, zie pagina 18)

Moedige Moeders neemt deel aan Drugssymposium